زغال فعال | کربن فعال| کربن فعال از کجا بخریم؟

70,000 تومان1,500,000 تومان

پاک کردن

تقریبا در فضای مجازی شاهد تبلیغ انواع ماسک های زغالی، خمیردندان زغالی و سایر محصولات آرایشی بهداشتی با پایه زغال فعال هستیم و در این چند سال اخیر این محصولات رشد زیادی نیز داشته اند.

همه این محصولات از نوع خاصی از زغال به دست می آیند،

به این نوع زغال، زغال فعال یا زغال اکتیو گویند.

سیگما شیمی قصد دارد تا در این بخش شما را با ماهیت زغال فعال آشنا سازد

و کاربردهای شگفت انگیز زغال فعال را برای شما بازگو نماید.

زغال فعال چیست؟

پودری سیاه رنگ، بدون طعم، بدون بو که حاوی کربن است و مستقیم از کربن به دست می آید را زغال فعال گویند.

زغال فعال گروهی از مواد کربنی هستند که پوکی بالایی دارند.

زغال در دمای بسیار بالا و در شرایط خلا بدون وجود عنصر اکسیژن حرارت می بیند.

با جذب گرما به علت اکسید شدن با مواد شیمایی دیگر یا گاز اکسید کننده، فعال می شود.

پودر سیاه رنگ به دست آمده را کربن خالص ویا کربن اکتیو نام گذاری کرده اند، همچنین به زغال فعال، charcoal نیز گفته می شود.

زغال فعال در زمان های قدیم  توسط اطبا و پزشکان زمان باستان در درمان و تسکین دردها نقش مهمی داشت.

شایان ذکر است که در صنعت، از کربن فعال استفاده زیادی در فرآیند تصفیه آب می شود.

در این صنعت هر دو نوع کربن فعال کاربرد دارد. منظور از هر دو نوع کربن فعال، نوع پودری و گرانولی کربن فعال است.


کربن فعال از کجا بخریم؟

شما می توانید جهت خرید کربن فعال به وب سایت سیگما شیمی مراجعه فرمایید،

مواد شیمایی ارائه شده در سیگما شیمی علاوه بر داشتن قیمت مناسب و رقابتی، از کیفیت مرغوب و درجه یک نیز برخوردار هستند.

همچنین جهت اطلاع از قیمت مواد شیمایی دیگر، می توانید با مشاوران و متخصصان سیگما شیمی در ارتباط باشید

و مواد شیمایی مورد احتیاج خود را به راحتی و با آسودگی خاطر تهیه فرمایید.


از مهم ترین مزیت ها و کاربرد های زغال فعال

زغال فعال و تاخیر پیری زود رس پوست

برجسته ترین و مهم ترین نقش ذغال فعال برای پوست بدن انسان، دفع ترکیبات مضر و سموم پوست است

که در نتیجه پوست شاداب شده و پیری زود رس پوست به تاخیر خواهد افتاد.

امروزه شاهد رشد چشمگیر محصولات جدید و نوین آرایشی و بهداشتی هستیم که در دل خود زغال فعال را جای داده اند

و خواص مفید کربن فعال را برای ما به ارمغان می آورند.

 

بهبود و التیام زخم به کمک زغال فعال

یکی دیگر از خواص معجزه آسای کربن فعال، خاصیت آنتی باکتریالی این ماده شیمایی جذاب است.

به لطف خاصیت ضد التهابی زغال فعال، ناحیه زخم یا گزیدگی حشرات روی پوست، دیگر سوزش، ورم و التهاب نخواهد داشت.

از آن جایی که ذغال فعال حالت پودری دارد، به راحتی هر چه تمام تر منافذ پوستی را در بر می گیرد و اثرپذیری بیشتری دارد.

 

زغال فعال برای مو

شامپوهای جدید موجود در بازار که از کربن فعال در ساختار خود بهره می برند

می توانند ذرات مضر روی تارهای مو را ازبین برده و شادابی دوباره را به موهای شما بازگردانند.

اگر از این شامپوها به هر علتی استفاده نمی کنید، می توانید با شامپوی مورد نظر خود کمی پودر ذغال فعال مخلوط کنید.

از دیگر خواص مهم و کلیدی ذغال فعال برای تارهای مو، زدودن چربی بیش از حد موها و حذف شوره سر است.

 

کربن فعال و سفیدی دندان ها

تقریبا می توان اذعان داشت که در اکثر داروخانه های سراسر کشور، پوستر تبلیغاتی یا بروشور محصول خمیر دندان زغالی را دیده اید.

این خمیردندان جالب همانند زغال سیاه رنگ است و خواص مفیدی برای دندادن ها دارد.

از جمله خواص مهم آن می توان به سفید کردن دندان و خوشبو کردن محیط داخلی دهان اشاره داشت.

 

اطلاعات بیشتر

وزننامعلوم
نام ماده:

زغال فعال

نام تجاری:

کربن فعال

شکل ظاهری:

پودر و گرانول

بررسی خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نقد و بررسی

هنوز نقد و بررسی ثبت نشده است.

منو اصلی